Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

 

Tähtipiste Oy:lle on tärkeää huolehtia kävijöiden henkilötietojen yksityisyydestä. Noudatamme Suomen henkilötietolakia sekä EU:n tietosuoja-asetusta. Henkilötietoja käytetään vain asiakas- ja yhteistyökumppanuussuhteiden hoitamiseen sekä muuhun asiakastoimintaan, kuten viestintään ja yhteydenpidon helpottamiseen.

 

Rekisterinpitäjä

Tähtipiste Oy

Y-tunnus: 2289055-0

Vasaratie 13

65350 Vaasa

+358 50 546 1449

jaana.smeds@tahtipiste.fi

 

Henkilörekisterin nimi

Tähtipiste Oy:n asiakasrekisteri.

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Tämän rekisterin tarkoituksena on parantaa asiakaspalveluamme, tukea markkinointiamme ja helpottaa yhteydenpitoa. Käytämme henkilötietoja vain asiakas- ja yhteistyökumppanuussuhteiden hoitamiseen sekä muuhun asiakastoimintaan, kuten viestintään. Jos käyttäjä luovuttaa meille tietoja, käytämme niitä vain ilmoitettuihin toimintoihin.

 

Rekisteröitävät tiedot

Yritys:

  • Yrityksen nimi
  • Yrityksen sähköpostiosoite
  • Yrityksen puhelinnumero
  • Yrityksen postiosoite
  • Yrityksen Y-tunnus
  • Yrityksen toimiala
  • Tiedot yrityksen tilaamista palveluista, niiden toimittamisesta ja laskuttamisesta

Henkilö:

  • Henkilön nimi
  • Henkilön titteli
  • Henkilön sähköpostiosoite
  • Henkilön puhelinnumero

 

Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakassuhteen aikana sekä sen työn aikana, mikä tehdään mahdollisen asiakassuhteen luomiseksi. Tietoja voidaan kerätä lisäksi väestörekisteristä sekä muista kolmansien osapuolten rekistereistä. Tietoja voidaan kerätä myös messujen ja muiden markkinointitapahtumien yhteydessä.

 

Evästeet:

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle. Evästeet voivat sisältää myös käyttäjän yksityistietoja, kuten yhteystiedot.

Tähtipiste Oy käyttää verkkosivuillaan evästeitä ainoastaan Google Analyticsin kautta.

 

Ulkopuolisen evästeet/Google Analytics:

Google Analytics on kytketty verkkosivuihin ja se käyttää verkkosivuston evästeitä. Evästeiden perusteella kerätään tietoja verkkosivuston käyttäjien käyttötottumuksista, kuten siitä, millä sivuilla käyttäjä vierailee ja kauanko hän on sivustolla. Tämän tarkoituksena on analysoida verkkosivuston käyttöä sekä parantaa käyttäjäkokemusta. Lue lisätietoja Google Analyticsin evästeistä tästä: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Uutiskirje/Mailchimp:

Tähtipiste Oy käyttää Mailchimpia ainoastaan uutiskirjeen lähetyksiin, eikä sitä ole kytketty verkkosivuihin. Mailchimpiin lisätään vain niiden asiakkaiden tiedot, joille uutiskirje lähetetään ja joilta on saatu suostumus uutiskirjeen vastaanottamiseen. Uutiskirjeen voi perua koska tahansa uutiskirjeen lopussa olevasta linkistä. Lue lisätietoa Mailchimpista yksityisyydestä tästä: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tähtipiste Oy:n asiakasrekisterin tietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Tietoja ei luovuteta.

 

Rekisterin suojaus

Tähtipisteellä on digitaalinen asiakasrekisteri, jonka käyttö on suojattu tunnuksin, salasanoin ja rajatuin käyttöoikeuksin. Asiakastietojen käsittelijöillä on aina vaitiolovelvollisuus.

 

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen

Tähtipiste Oy:n asiakkailla ja yhteistyökumppaneilla on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Heillä on myös oikeus kieltää tietojen käyttö markkinointi- ja mainontatarkoituksiin sekä turvata muut henkilötietolaissa mainitut oikeutensa. Tiedot tarkastetaan ja korjataan henkilön kirjallisesta pyynnöstä joko postitse tai sähköpostilla allekirjoitettuna. Pyyntö osoitetaan seuraavaan osoitteeseen:

Tähtipiste Oy

Vasaratie 13

65350 Vaasa

jaana.smeds@tahtipiste.fi