Teollisuuden kunnossapito

 

– helppo tilata, seurata kuluja ja ennakoida ja välttää isot tuotantokatkot

 

Tähtipisteen teollisuuden kunnossapidon palvelukonsepti on rakennettu pidentämään tuotantokoneiden käyttöikää sekä varmistamaan korkea käytettävyys koko niiden elinkaaren ajan. Ja samalla pienentämään kunnossapidon kuluja sekä kohdistamaan kulut tarkasti kone- ja laitekohtaisesti. Toimintamme kulmakivenä on maintBox-sovellus, jonka avulla asentajamme ovat reaaliajassa selvillä sisään tulevista kutsuista. Tämä lyhentää merkittävästi vasteaikoja. Sovellukseen tallentuu kaikki työtilaukseen liittyvät toimenpiteet tuntikirjauksesta matkalaskuun, ja kulut kohdistuvat kone-ja laitekohtaisesti. Asiakkaat voivat seurata töiden kulkua ja kuluja reaaliajassa. Yksikään lasku ei lähde postiin ennen asiakkaan hyväksyntää.  maintBox tekee toiminnastamme täysin läpinäkyvää ja reilua!

maintBox toimii seuraavasti

 

– Asiakas tilaa työn sovelluksen kautta. Sovellus toimii sekä tietokoneella että mobiililaitteilla ja se on erittäin helppokäyttöinen.

 

– Asentajat ja työnjohto Tähtipisteellä saavat ilmoituksen työstä välittömästi. Reaaliaikaisen ja tarkkaa infoa antavan sovelluksen avulla sekä vasteaika että huollon tekeminen nopeutuvat.

 

– Kunnossapitotöiden kaikki kulut kohdistuvat reaaliajassa huollettavalle koneelle. Asentaja erittelee ohjelmaan tehdyt työt, tarvikkeet ja matkakulut. Jokaisesta huolto -ja korjaustyöstä tehdään kattava raportti. Analysoimalla kertynyttä dataa, voimme optimoida huollon tarpeet.

 

– Asiakasyrityksessä eri toimijat controllerista työnjohtajaan voivat seurata tehtyjä töitä reaaliajassa. Kaikki osapuolet ovat tietoisia tehdyn työn loppusummasta ennen laskutusta.

maintBox – Mittaa, analysoi, ennusta!

 

Miksi tehdä huoltosuunnitelma? Tekemällä kanssamme elinkaarisopimuksen koneelle tai laitteelle, liitämme tuotantokoneesi maintBox- pilvipalveluun. 3G ja 4G verkoissa toimivien datankeräys yksiköiden avulla, keräämme koneen ja laitteen käyntitiedot turvallisesti ja reaaliaikaisesti. Tilatietojen ja sensoridatan trendejä seuraamalla ja analysoimalla voidaan huollot ajoittaa oikea aikaisesti. maintBox toimii kuin auton ajotietokone, joka varoittaa ennakkoon mahdollisesta vikaantumisesta ja kertoo, milloin tulee tehdä 30.000 km huolto, juuri oikeaan aikaan.

 

maintBoxin avulla voidaan luopua ”ylihuolloista” ja ennakkohuoltosuunnitelmista, jotka eivät ota huomioon koneen todellisia käyttöasteita. Huoltosuunnitelmasi alkaa elämään todellisen käytön mukaan, eikä sinun tarvitse sitoutua ennakkohuolto-ohjelmaan.

 

Meillä on näyttöä siitä, kuinka jo puolen vuoden ajan kerättyä dataa voidaan hyödyntää. Ennakoimattomat tuotantokatkot vähenevät, vasteajat lyhenevät, rahaa säästyy ja tuottavuus kasvaa. Tähtipiste on valtuutettu maintBox jälleenmyyjä. Ota yhteyttä, jos haluat aloittaa teollisen internetin hyödyntämisen ja hypätä kanssamme liikkuvaan IOT-junaan!

Yhteyshenkilö

Pekka Parikka

Työnjohtaja, teollisuuden kunnossapito

+358 45 8939 302

pekka.parikka@tahtipiste.fi
Yhteydenottopyyntö

Kunnossapitoon kuuluvat

• Tuotantokoneiden huollot

• Mekaaninen kunnossapito

• Sähkö- ja automaatio kunnossapito

• Tuotantokoneiden modernisoinnit

• Koneturvallisuus EN 60204-32

• Pneumatiikka ja hydrauliikka

• Vikakorjaukset ja modernisoinnit

• Lämpökuvaukset