Käynnissäpito

 

– Teollisuuden käynnissäpito nykyaikaisilla työkaluilla ja maintBox-ohjelmalla

 

Tähtipiste on toteuttanut tehtaisiin huolto- ja kunnossapitopalveluja yrityksen perustamisesta lähtien. Toimintamme kulmakivenä on ammattitaitoinen henkilöstö, joilla on pitkä kokemus teollisuuden käynnissäpidosta. Osaamisemme ulottuu myös työstökoneiden mekaanisiin ja sähköisiin huolto- ja kunnossapitotöihin. Ymmärrämme konepajojen ja tehtaiden vaativan toimintaympäristön.

 

Tähtipisteen käynnissäpitopalveluun kuuluvat muun muassa huolto- ja kunnossapitotyöt, vikakorjaukset, konesiirrot, vuosihuollot ja kuntoarvioinnit. Käynnissäpitopalveluissa hyödynnetään maintBox-ohjelmaa muun muassa koneseurannassa ja huoltokirjassa. MaintBoxista saadaan raportit konekohtaisesti vioista ja huolloista.

 

MaintBox-sovelluksen avulla asiakkaat ja asentajat näkevät uudet, avoinna olevat, keskeneräiset ja valmiit työt. Asiakkaat voivat seurata töiden kulkua ja kuluja reaaliajassa. Kunnossapitotöiden kaikki kulut kohdistuvat reaaliajassa huollettavalle koneelle. Asentaja erittelee ohjelmaan tehdyt työt, tarvikkeet ja matkakulut. Jokainen työ raportoidaan erikseen. Raporteista voidaan porautua konekohtaisesti ja analysoida tehtyjä töitä, vikakorjauksia, kustannuksia ja sen perusteella suunnitellaan huoltoja.

 

Toimittajaverkostoomme kuuluvat alihankkijat ja tavarantoimittajat. Käytössämme on yli 100 tavarantoimittajaa kotimaassa ja ulkomailla.

 

 

Työkalut:

  • lämpökamera
  • mittakivet
  • mittatuurnat
  • työkalun kiinnitysvoimamittari
  • koneensiirtovälineet
  • enerpac-tunkit

Yhteyshenkilö

Juha Hietakangas

Työstökoneet, huolto ja kunnossapito

sähkö- ja ohjausjärjestelmät

+358 50 409 3067

juha.hietakangas@tahtipiste.fi

 

Yhteydenottopyyntö

Yhteyshenkilö

Juha Rönn

Työstökoneet, huolto ja kunnossapito

mekaaninen

+358 50 449 5217

juha.ronn@tahtipiste.fi

 

Yhteydenottopyyntö